Dj FeestBeest

Dj FeestBeest is de perfecte keuze voor al uw feesten en partijen! Met bijna 20 jaar ervaring weet hij van elk moment een feest te maken. Of u nu een lokale kroeg, een bedrijfsfeest of een verjaardag wilt omtoveren tot een feestparadijs, Dj FeestBeest kan u helpen.

Sinds 2002 is Dj FeestBeest actief in het vak en hij heeft al veel mooie dingen meegemaakt. Zo was hij jarenlang te vinden op het stadhuisplein in Rotterdam, waar hij zijn eerste (ouderwetse) cds draaide. Ook tijdens grotere events in Rotterdam, zoals de Danceparade, zomercarnaval en koninginnedag stond hij de massa te vermaken.

Maar ook in het buitenland is Dj FeestBeest een bekende, hij heeft onder andere in Lloret de mar, Albufeira en Gerlos gestaan. Voor Corona was hij jarenlang resident van Shooters Arnhem.

Sinds 2022 is Dj FeestBeest exclusief te boeken bij DJ events, dus boek hem nu voor uw volgende feest en laat Dj FeestBeest uw gasten verbluffen met zijn dj-skills!

Dj FeestBeest heeft een app in de Play Store en iTunes waarmee u verzoeknummers kunt aanvragen. Zo kunt u zelf invloed hebben op de muziek tijdens uw feest en ervoor zorgen dat uw gasten nog meer kunnen genieten van de muziek van Dj FeestBeest. De app is gratis te downloaden, dus download hem nu en maak uw feest nog persoonlijker!